INSCRIPCIO II CURSA DE MUNTANYA DE MONTBLANC

dimarts, 6 d’octubre del 2009

TRINI PÀMIES ACONSEGUEIX EL 50è TRES MIL AL PIRINEU

http://picasaweb.google.com/montblancxtrem/Arguells#
El dissabte 19 de setembre, tres membres del CEM: Trini, Manel i Joan van marxar a les 4 de la tarda per apropar-se a Benasque, per anar en direcció al Refugi de Vallbiena (1950m) a la Vall de Vallbiena. Allí van parar la tenda de campanya per després sopar i a dormir. A la nit va nevar una mica.
L'endemà es van aixecar a les 6 del matí i a les 7 es posaven les motxilles per anar en direcció als dos objectius: l'Agulla Juncadella (3021m) i el cim de l'Argüells (3037m).
Es van enfilar per un sender molt dret fins al Llac de Corones (2220m). Van seguir pujant fins al Llac Interior (2635m) on divisaven els dos objectius. Però la boira, la neu i el fred van ser els principals protagonistes.
Després d'arribar al Coll de Cregüeña, van poder intuir el llac que porta el mateix nom i que la intensa boira no va ajudar a que el contempléssin amb tot el seu esplendor. Allí van deixar les motxilles i van començar a afrontar l'Agulla Juncadella amb molta cura per evitar les relliscades, ja que la neu que hi havia dificultava la grimpada i es feia molt incòmoda.
Tot i així van poder arribar a dalt amb molta alegria ja que l'ascensió va ser molt dura: tan les característiques tècniques com la mala climatologia. A més d'aconseguir el primer tres mil del dia, Trini Pàmies va aconseguir el seu 50è tres mil del Pirineu.
Després de les fotos de rigor, van baixar fins al Coll i van començar l'ascensió del cim de l'Argüells ja sense visibilitat. Tot i les inclemències també van fer cim i van començar al descens amb molta rapidesa ja que va començar a nevar.
Així doncs, es van poder assolir els dos objectius.
Només queda felicitar a Trini Pàmies per aquests 50 tres mils que ja porta a la motxilla i de ben segur que no seran els últims. Moltes felicitats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada